EgyenSúly Konyha

EgyenSúly Konyha

Méregtelenítés, bélrendszerünk tisztára mosása beöntéssel

2016. augusztus 07. - Veres Kriszti

Úgy döntöttem, hogy elkezdek egy komplex szervezet-méregtelenítési folyamatot. Akinek van kedve tartson velem.
A kúra nem rövid, kitartást igényel, viszont ha végigcsinálod élvezheted  áldásos hatását.
Azért választottam ezt a módszert, mert már megtapasztaltam a hatását és Prof. Dr. Török Szilveszter neve sokat mond számomra. Az Ő könyvében (A szervezet méregtelenítés komplex rendszere), található ez a fajta tisztítás. Mindemellett számomra ez közelít a természetes gyógymódokhoz. 

beltisztitas.jpg
Elsőként a vastagbél kitisztítását végezzük el, ami 4 hétig tart. Ez után még bízok benne, hogy lesznek kitartó és lelkes társak velem, akik akkorra már érzik ennek jótékony hatását, és folytatják a szerveink, szervrendszerünk méregtelenítését.

Szervezetünk azért beteg, mert tele van a számára szükségtelen anyagokkal: 
Az erjedés és rothadás termékeivel, rákkeltő anyagokkal, salakkal, emésztetlen fehérjékkel, kazeinnel, húgysavakkal és másokkal. Szervezetünkben a bőrünk alatt, a zsírrétegek alatt , az izmok alatt sólerakódások, salakanyagok, koleszterin és más kövek, daganatos és egyéb kóros jelenségek ijesztgetnek minket. 

Távolítsuk el ezeket!!!!!!

Javasolt mellé böjtnapokat beiktatni.
Én úgy döntöttem, hogy heti 1 nap böjtöt tartok, amikor csak folyadékot fogok inni.Ez vagy Erőleves ( ennek jótékony hatásairól itt olvashattok) vagy tiszta víz, esetleg gyógytea, üres gyümölcstea. 

De a kúra alatt mindenképpen figyeljünk a megfelelő folyadékmennyiségre, hiszen csak így tudjuk kitakarítani a lerakódott anyagokat.

hetvegi_meregtelenites_nagy.jpg



A kúrát az újhold előtti héten javasolt kezdeni, fogyóholdnál. A hold áldásos hatása segíti a testünket.

Az első a vastagbél tisztítása lesz, mivel ha ez nem történik meg, akkor az itt lerakódott és kiáramló ártalmas, toxikus anyagokat a vér elszállítja minden szervhez. És azokat akkor hiába tisztítjuk. Viszont ha ez megvan, akkor a vér nem telítődik ártalmas anyagokkal és a szervezetből, szervekből is elkezdi kivonni az ott lerakódott salakanyagokat.

A BELEK TISZTÍTÁSÁT beöntéssel fogjuk végezni. Ez lehet, hogy valakinek ellenszenves, viszont gondoljunk abba bele, hogy a sok, ott lerakódott anyagot szeretnénk-e cipelni és vele élni????
A hashajtót azért nem ajánlom, mert elvízteleníti a szervezetet, ami szükséges a szervezetnek és nem szedi le a bélfalra ragadt lerakódásokat.

Beöntés: Szükség lesz egy 1.7-2 literes beöntőkészülékre, irrigátor. Ez bármelyik gyógyszertárban beszerezhető, 2000-3000 Ft.

irrigator.jpg
A beöntést legcélszerűbb reggel 5-7 óra között végezni, mivel ez a vastagbél órája. De ha csak máskor tudod megoldani, ez ne tartson vissza.
Az első héten minden reggel, a második héten minden másnap, a harmadik héten minden harmadik nap, és a negyedik héten a negyedik napon végezzük. Ez után már csak 1-1 beöntés szükséges igény szerint az állapot fenntartása végett. Amit elég, ha negyedévente megcsinálsz. Ez egy rövidebb változat. Délután egy, este egy és reggel egy beöntés.

 


Az irrigátort helyezzük, kb 1.5 méter magasra, elzárt gumicsővel. Töltsük fel felforralt és testhőmérsékletre visszahűtött vízzel, engedjük ki a csapon a levegőt, amíg víz nem jön. a vastagbél befogadása 3,5 l. tehát van bőven hely a folyadéknak. a vízhez adni kell 3 evőkanál citromlevet, ( citromból kifacsart és átszűrt, hogy a rost ne dugítsa el a készüléket), hogy megállítsa a vastagbélben zajló rothadási folyamatot, és stimulálja a hasznos élettevékenységet. kenjük be a cső végét olajjal. Tegyünk a földre egy törölközőt és lazítsuk el a hasunkat. Vezessük be(négykézláb vagyunk) a cső végét a végbélnyílásba, nyissuk meg a csapot és érezni fogjuk, hogy áramlik be a víz. Ez 2-3 perc. Figyeljünk a légzésünkre, ez segíti az ellazulást. Majd ha kész álljunk fel. Most következik a lényeg, maszírozzuk a hasunkat, ha bírjuk legalább 10 percig, esetleg ugráljunk. Majd ez után megláthatjuk, hogy mi minden volt aminek távoznia kellett.


Hidd el, hogy leírva sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint amikor csinálod. Főleg, ha már a harmadik-negyedik beöntést végzed és érzed, hogy milyen megkönnyebbülés a testednek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr929246502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása