EgyenSúly Konyha

EgyenSúly Konyha

Spirituális Táplálkozási Tanácsadás

2016. július 23. - Veres Kriszti

Veres Krisztina vagyok, Spirituális Táplálkozási Tanácsadó

 

Jártam iskolába tanulni a táplálkozásról, hallgattam tőlem tapasztaltabbakat, de a legtöbb tudást a gyakorlatban szereztem. Amikor kezdtem megérteni a testünk tökéletes működését. Koránt sem fejeztem be a tanulást, egyrészt mert imádom, minden egyes test más tapasztalatokhoz juttat hozzá, másrészt ez egy végtelen folyamat. Most tartok valahol az úton. Azt tudom átadni amit megértettem. Hiszem, hogy azok találnak rám, akiknek tudok segíteni.

 

Ha bővebben szeretnél olvasni rólam:   http://egyensulykonyha.hu/rolunk/bemutatkozas/

 

 

A módszer:

Spirituális Táplálkozási Tanácsadás

 

Amikor hozzám fordulsz, pár perc ismerkedés, egymásra hangolódás után, az inga segítségével, különböző táblázatokból ( pl. gabonák, tejtermékek, húsok, zöldségek, stb… ) megnézzük, hogy mely élelmiszereket szükséges fogyasztanod, milyen mértékben, melyiket kell kerülnöd, mivel lehet ezt helyettesíteni, mit-mivel tudsz párosítani, mikor a legmegfelelőbb fogyasztanod?  Az emésztőrendszer mely szakaszát szükséges erősíteni, támogatni?

Majd ezek tükrében átbeszéljük az étkezési szokásaidat figyelembe véve, hogy min szükséges változtatni, úgy, hogy az étkezést élménynek érezd, ne lemondások sorozatának. Természetesen receptekkel, ötletekkel segítem a változásodat. Illetve ha ételedet megrendelni szeretnéd, akkor az EgyenSúly Konyhából ezt is megteheted.

A célom mindig az, hogy az emésztés helyreállítása érdekében a test számára éppen szükségtelen élelmiszereket elkerüljük, helyettesítsük, de amint lehet visszavezessük azokat, amiket csak lehet, miután az emésztőrendszer helyreállt és fel tudja dolgozni.

A tanácsadás alatt egy teljes testi-lelki változást fedezhetsz fel, megértesz dolgokat, ez által saját magad segíted a javulást, egyensúly helyreállítását. Hiszen a „betegség” csak figyelmeztetés a test részéről, hogy hol van elakadás. Vagyis ha létre tudtad hozni, helyre is tudod állítani.

Ehhez nyújtok segítséget, hogy egy harmonikus és energikus életet ÉLJ !

Időpontot kérni ezen az elérhetőségen lehet.

 

A Tanácsadás ára 10.000 Ft, kb 1 óra, amiben minden táplálkozással kapcsolatos kérdésedre választ kapsz.

Amennyiben szeretnéd a lelki okát is feltárni a problémának és tisztítani, akkor a tanácsadás ára 15.000 Ft, ez kb 1,5-2 óra.

A Táplálkozási Tanácsadásról itt olvashatsz bővebben: 

 http://egyenergia.webnode.hu/a-modszerrol/

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr958909262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása