EgyenSúly Konyha

EgyenSúly Konyha

Bújj elő, hogy elindulhass a vágyaid felé!

2016. június 26. - Veres Kriszti

Amikor úgy érzed, hogy semmi nem sikerül, nem változik, vagy hogy egy káosz az életed. Bárhova mész, nem találod a helyed, nem érzed jól magad és kilátástalan minden, mert nem találod a kiutat, nem látod, hogy merre kellene haladod, akkor ÁLLJ MEG egy pillanatra. 

Csak annyira, hogy átgondold, hogy ki változtathat ezen? 

Csakis TE magad! 

A Te életed!

A Te lehetőséged!

A Te napod!

A Te döntésed!

 

Igen, csak egy döntés szükséges ahhoz, hogy ez változzon. Csak az a döntés, hogy előbújsz az odúdból és elindulsz bármerre is. 

Nem baj, ha nem látod az utat, volt már ilyen máskor is. Mégis túlélted. :)

Nem biztos, hogy mindig úgy, ahogy vágytál rá, de az úton biztosan sokat tanultál, változtál.

Az is lehet, hogy azt érzed, hogy ott tartasz, ahol 1-2 évvel ezelőtt, de az sem baj, ha ugyan azt az utat választod, csak csináld.

Biztos, hogy az elmúlt időben szerzett tapasztalatok által gazdagodva,  (még ha ez néha fájt is ), már más érzésekkel tudsz végig menni. 

Nincs "rossz" döntés, mert minden csak új megértéshez juttat hozzá. Aki ma vagy, ahhoz kellet néha elesni, beverni a fejed, ugye? 

Csak egy a fontos, hogy kezdj el valamit és csináld, hogy elindulhasson a változás, hogy új élmények, energiák, tapasztalatok jöjjenek, és hidd el, hogy látni fogod az irányt is. :)

A gyökércsakra gyakorlatokkal segíthetsz magadnak a félelmek leküzdésében és az ősbizalom megerősítésében. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr928845142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása