EgyenSúly Konyha

EgyenSúly Konyha

Szükség van-e gyógyszerekre?

2016. május 17. - Veres Kriszti

Azt gondolom, hogy igen, a gyógyszereknek is van létjogosultságuk. Mert vannak helyzetek, esetek, amikor arra van szükség, mert akkor gyorsabb, jobban segít, mint egy természetes gyógymód. 

A baj ott van, hogy eltolódott az egyensúly!!

Nem megfelelő arányban használjuk a természetes gyógymódokat és a gyógyszereket, mert egyszerűbb bekapni egy pirulát és elfelejteni a szervezet jelzéseit, tovább csinálni amit fontosabbnak gondolunk. Mint inkább átgondolni, hogy a jelen problémánál mi a jobb megoldás számomra? Egy gyógyszer vagy esetleg még megoldható a helyzet természetes úton is. 

Vagy ha a gyógyszer tűnik jobbnak, akkor utána nem átsiklani az egészen hanem megkeresni a forrását annak, mi okozta ezt a tünetet.

Ráadásul ha fontos lenne a testünk, akkor a megelőzésre is nagyobb hangsúlyt fektetnénk. Szánnánk időt és pénzt arra, hogy a tudatossági szintünk mindig emeljük , hogy a gondolatainkat megvizsgáljuk, megpihenjünk, feltöltődjünk, megfelelő ételekkel táplálnánk a testünket. 

Ezek csakis a mi döntésünk, hogy mindezek bekerülnek-e napi szinten az életünkbe. Mindig van megoldás ha keresünk. Ha elég fontos számunkra a testünk- lelkünk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensulykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr468716126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása